Παναθηναϊκός: Το (διπλό) πάρτι ΤΙΤΛΟΥ στα μπουζούκια (photos & videos)

2024-06-16T02:02:50+00:00 2024-06-16T17:35:44+00:00.

Σταύρος Μπαρμπαρούσης

16/Jun/24 02:02

Eurohoops.net
ataman-sloukas-bouzoukia

Ο Εφτάστερος Παναθηναϊκός γιόρτασε με τη ψυχή του το ντάμπλ της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και της Ευρωλιγκά με τον κλασικό ελληνικό τρόπο… Στα μπουζούκια, όπου ο αρχηγός Κώστας Σλούκας, ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ “έκλεψαν” κι εκεί την παράσταση!

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο μια ονειρεμένη σεζόν, που βρήκε τον Βασιλιά να επιστρέφει τόσο στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα για έβδομη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από 13 χρόνια, όσο και στην κορυφή της Ελλάδας, εκθρονίζοντας τον “αιώνιο” αντίπαλο Ολυμπιακό με ΕΠΙΚΗ ανατροπή στους Τελικούς από 0-2!

Οι “πράσινοι” μετά την αποθεωτική βραδιά που έζησαν στο ΟΑΚΑ με το φινάλε του Game 5 των Τελικών της φετινής Stoiximan Basket League που του βρήκε πρωταθλητές Ελλάδας για 41η φορά στην ιστορία τους γιόρτασαν την τρομερή τους επιτυχία με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο… Στα Μπουζούκια!!!

Η βραδιά ξεκίνησε με δείπνο, όπου ήταν παρούσα σύσσωμη η ομάδα, τεχνικό τιμ, παίκτες, προσωπικό και ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Φυσικά την τιμητική τους είχαν οι δύο ΚΟΥΠΕΣ!

euroleague-basket-league-panathinaikos

Στην συνέχεια το γλέντι μεταφέρθηκε στο νυχτερινό κέντρο “FANTASIA” όπου οι νταμπλούχοι του Παναθηναϊκού επέλεξαν για να στήσουν το “πράσινο” πάρτι τίτλου, υπό την φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Λένας Ζευγαρά.ataman - lessort - bouzoukiasloukas - cigaremitoglou - panathinaikoslessort-cups

Δείτε videos από το “πράσινο” γλέντι, μέσω από τον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο “Χ” (twitter)

Η αποθέωση στον αρχηγό, Κώστα Σλούκα

Δεν μπορούσε να λείπει ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός με τις υψωμένες σφιγμένες γροθιές του προπονητή των επιτυχιών, Εργκίν Αταμάν

Τα λουλούδια στην Κυρία (Λένα Ζευγαρά) από τον Κέντρικ Ναν!

Πρωταγωνιστής στον επιβεβλημένο… λουλουδοπόλεμο, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ

Περισσότερο φωτορεπορτάζ από την κάμερα του “EUROKINISSI”

juancho-grantnunn-flowersataman-trophygrigonis-vildoza-balcerowski

Όλοι στο πόδι για τον ύμνο του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ΕΔΩ τα τελευταία νέα

×