Βουγιούκας: Έλειψε και… επέστρεψε! (video)

Της Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα είναι γεγονός, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να φεύγει νικήτρια από την Αγία Πετρούπολη, μετά το 79-89 απέναντι στη Ζενίτ.

Εκτός από τον εκπληκτικό Νικ Καλάθη, οι ”πράσινοι” είχαν και άλλους πρωταγωνιστές, όπως ο Ίαν Βουγιούκας. Ο πολύπειρος σέντερ έμεινε στο παρκέ για 21:06 λεπτά και σε αυτό το διάστημα προσέφερε και στις δύο πλευρές του παρκέ, με τη συνεισφορά του να μην ”αποτυπώνεται” επακριβώς στη στατιστική του.

Στο διάστημα αυτό, μέτρησε 6 πόντους (2/4 δίποντα δίποντα, 0/1 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκς, με το τελευταίο να είναι και ρεκόρ καριέρας, το οποίο πετυχαίνει για δεύτερη φορά στη πλούσια καριέρα του στην Ευρωλίγκα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βουγιούκας έλειψε από τις δύο ήττες της ομάδας του (εκτός με Βιλερμπάν και εντός με Αρμάνι) και με την εμφάνιση αυτή, έδειξε πως αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία του Παναθηναϊκού, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις από τη θέση ”5”!

Διαβάστε τα τελευταία νέα εδώ

Related Post